Asparges og jordbær i fløde

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 bdt. grønne asparges
1 bdt. hvide asparges
1 stor bakke jordbær
2 dl piskefløde
1 spsk hvid balsamico
1 knivspids hvid peber

Asparges og jordbær i fløde

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Knæk den trevlede ende af de grønne asparges, og skræl nænsomt de hvide.

2
Færdig

Derefter

Bring en gryde med rigeligt saltet vand i kog, og blanchér aspargesene hurtigt i det kogende vand for til sidst at køle dem ned i iskoldt vand.

3
Færdig

Og

Rør en dressing af fløde, hvid balsamico og peber. Pisk, til dressingen tykner let.

4
Færdig

Til sidst

Fordel begge farver asparges fladt på et fad, drys halverede jordbær over, og dryp til sidst med den hvide dressing.

previous
Kaburimaki med helleflynder, rødfisk og torsk
next
Drænet tykmælk med friske sommerbær, dadelsirup og sprødt rugbrød

Add Your Comment