• Home
  • Forår
  • Stegte lammekoteletter med bagte San Marzano-tomater
Stegte lammekoteletter med bagte San Marzano-tomater

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

6 stk. lammekoteletter
1 håndfuld sorte oliven uden sten
Ca. 16 stk. San Marzano-tomater eller andre gode tomater
1 håndfuld friteret salvie
Vindruekerneolie
Polenta
1 klump parmesan
Lidt fløde
Lidt smør
Hvidløg
Timian
Maldon-salt

Nutritional information

Stegte lammekoteletter med bagte San Marzano-tomater

Opskrifter: Andreas Taus Nielsen og Torben Klitbo / Foto: Wichmann+Bendtsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kom tomaterne i en 100 grader varm ovn i nogle timer. Fritér salvien i vindruekerneolie - den skal bare lige hurtigt ned og vende.

2
Færdig

Derefter

Kog polentaen som beskrevet på posen, men skift lidt af vandet ud med en god fløde. Tilsæt lidt pillet timian og finthakket hvidløg, og smag til med Maldon-salt og en god klat smør. Spæd eventuelt til med lidt fløde, hvis den er for tyk.

3
Færdig

Og

Steg lammet hårdt på en stegepande eller grill i cirka 2 minutter på hver side.

4
Færdig

Til sidst

Anret som vist på billedet.

previous
Braiseret lammeskank
next
Braiseret lammebov med savojkål

Add Your Comment