6 stk. lammekoteletter | |
1 håndfuld sorte oliven uden sten | |
Ca. 16 stk. San Marzano-tomater eller andre gode tomater | |
1 håndfuld friteret salvie | |
Vindruekerneolie | |
Polenta | |
1 klump parmesan | |
Lidt fløde | |
Lidt smør | |
Hvidløg | |
Timian | |
Maldon-salt |
1 Færdig | FørstKom tomaterne i en 100 grader varm ovn i nogle timer. Fritér salvien i vindruekerneolie - den skal bare lige hurtigt ned og vende. |
2 Færdig | DerefterKog polentaen som beskrevet på posen, men skift lidt af vandet ud med en god fløde. Tilsæt lidt pillet timian og finthakket hvidløg, og smag til med Maldon-salt og en god klat smør. Spæd eventuelt til med lidt fløde, hvis den er for tyk. |
3 Færdig | OgSteg lammet hårdt på en stegepande eller grill i cirka 2 minutter på hver side. |
4 Færdig | Til sidstAnret som vist på billedet. |