Grillet lammebov med ratatouille

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 stk. lammebov
Rød peberfrugt
Squash
Aubergine
Lidt tomatpuré
Lidt timian
Olivenolie
Hvidløg

Nutritional information

Grillet lammebov med ratatouille

Opskrifter: Andreas Taus Nielsen og Torben Klitbo / Foto: Wichmann+Bendtsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Udben lammeboven, og grill den forsigtigt på en varm grill. Boven skal være rosa og cirka 60 grader i kernetemperatur.

2
Færdig

Til sidst

I mellemtiden skærer du grøntsagerne i mindre stykker og steger dem hårdt på en varm pande med lidt olie. Kom tomatpure og hvidløg ved, og lad det simre i cirka 10 minutter. Servér sammen.

previous
Stegte sild i rugmel, råmarineret spinat, spinatsauce og saltbagte kartofler
next
Lammefrikadeller og couscous complet

Add Your Comment