• Home
  • Asiatisk
  • Asiatisk marineret, dansk svinemørbrad, korianderyoghurt og sauteret spinat
Asiatisk marineret, dansk svinemørbrad, korianderyoghurt og sauteret spinat

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 stk. dansk svinemørbrad
400 g spinat
1 bdt. koriander
5 dl græsk yoghurt
1 dl sødmælk
2 spsk ristet sesamolie
1 økologisk citron
2 spsk soja
2 spsk Hoisinsauce
Saft og skal af 1 lime
1 chili
1 fed hvidløg
Salt og peber

Nutritional information

Asiatisk marineret, dansk svinemørbrad, korianderyoghurt og sauteret spinat

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Begynd gerne dagen før med at marinere svinemørbraden i limesaft, limeskal, soja, Hoisinsauce, chili, hvidløg, sesamolie og lidt frisk koriander. Pak den i en tætlukket plasticpose, og læg den i køleskabet natten over.

2
Færdig

Derefter

Næste dag tager du mørbraden ud en time før, den skal serveres, så den når at temperere, inden den skal steges. Blend sødmælken med lidt koriander i et minut, så du ender med en ensartet mælkemasse. Rør koriander-mælken sammen med yoghurten, og smag til med citronsaft og sesamolie.

3
Færdig

Og

Tag den friske spinat, og skyl den grundigt for jord. Varm en grillpande op, til den er rygende varm. Grill mørbraden 3-4 minutter på alle fire sider. Mørbraden skal hvile yderligere 3-4 minutter efter stegningen. Det giver en smuk rosa mørbrad.

4
Færdig

Til sidst

Varm til sidst en pande op med lidt olie i. Læg låg på, og sørg for, den er rygende varm. Anret korianderyoghurten på tallerknen. Skær skiver af mørbraden, og placér den på yoghurten. Når panden er varm, sauteres spinaten i 30 sekunder ved høj varme. Træk panden fra blusset, og krydr med salt, peber, citronskal og sesamolie. Anret hele herligheden sammen.

previous
Kammuslinger med stegte pærer, spinat-emulsion og valnød
next
Stegte sild i rugmel, råmarineret spinat, spinatsauce og saltbagte kartofler

Add Your Comment