400 g lever (kalvelever, andelever, kyllingelever etc.) | |
1 håndfuld hasselnødder | |
1 bdt. estragon | |
1 dl soja | |
4 appelsiner | |
Rugmel | |
Salt | |
Peber |
1 Færdig | FørstLeveren skæres ud i passende stykker, inden du vender den i rugmel, salt og peber. Hold den ved stuetemperatur. Skær top og bund af appelsinerne, og stil dem på et skærebræt. Skær den fra toppen til bunden med en urtekniv, så du tager skallen og det yderste lag hinde af. Når skallen er væk, skærer du hver filet fra hinden. Hold alle fileterne på køl. Rist hasselnødderne lysebrune på en tør pande. |
2 Færdig | DerefterVarm en pande godt op, og steg leveren sprød i olie. Længden af stegetiden afgøres af, hvor rosa leveren må være og tykkelsen af skiverne. |
3 Færdig | Til sidstHak hasselnødderne groft, og anret dem med den stegte lever, friske appelsinfileter og estragonblade. Hæld soja over appelsinerne, og servér retten. |