Red bird

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

3 cl 3 års Havanarom
1 ½ cl citronjuice
Chokolademousse
100 g Dark Madagaskar-chokolade
50 g sukker
4 æggehvider
Hindbærsirup
250 g frosne, økologisk hindbær
160 ml vand
400 g sukker

Red bird

Af: Nick Kobbernagel Hovind / Foto: Kia Hartelius

I den her cocktail skal du arbejde med en chokolademousse for at kunne få chokoladen til at blive i cocktailen, uden at den skiller. Den er både frisk og syrlig samtidig med, at den er sød og fyldig.

Sådan gør du

1
Færdig

Chokolademousse

Chokoladen smeltes ved cirka 46,5 grader. Pisk æggehviderne stive, inden du tilfører sukkeret til de stive æggehvider.

Nu pisker du igennem, indtil sukkeret er opløst. Til sidst vender du den smeltede chokolade i.

2
Færdig

Hindbærsirup

Hindbærrene varmes i en gryde, til alle er tøet helt op, og væsken er begyndt at løbe fra bærrene. Nu tilsætter du sukkeret, som røres ud, til det er helt opløst.

Tilsæt vandet, og lad det hele hvile på laveste blus i 30 minutter. Til sidst sier du siruppen.

3
Færdig

Til sidst

Ryst 1 centiliter af din frisklavede hindbærsirup, 1 ½ centiliter chokolademousse, rommen og citronjuicen sammen i en shaker.

Start med at ryste uden is for at begynde emulgeringen af æggene. Herefter fylder du shakeren med is, shaker hårdt i 10 sekunder og sir cocktailen over i et afkølet coupetteglas.

previous
Strangas’ fondantopskrift
next
White and green

Add Your Comment