Meyers luksusbløddej

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

4 dl tempereret sødmælk
100 g gær
4 æg
900 g sigtet hvedemel
30 g sukker
10 g salt
200 g smør

Meyers luksusbløddej

Af: Jens Rasmussen, Meyers Madhus / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Gær, sukker og salt røres ud i den tempererede mælk, til det er helt opløst. Tilsæt æggene og halvdelen af melet, og ælt det hele sammen.

2
Færdig

Til sidst

Varm lidt smør i en gryde, og hæld det tempererede smør sammen med dejen. Ælt også det resterende mel i dejen. Æltetiden varierer, men dejen skal føles spændstig og fløjlsagtig. Til æblebollerne kan du med fordel sætte dejen på køl i 1
time – så er den nemmere at rulle ud.

previous
Wonderland
next
Meyers æbleboller

Add Your Comment