Kalmi kebab

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 kg kyllingelår
2 tsk kardemommepulver
2 tsk hvid peber
1 tsk salt
100 ml piskefløde
100 g revet ost
200 g cashewnødder (læg dem i vand i ½ time, inden du blender dem)
4 fed hvidløg, knust
10 g finthakket ingefær
1 tsk citronsaft

Kalmi kebab

Af: Mudassar Khan / Foto: Wichmann + Bendsten

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Salt kyllingen, overhæld den med citronsaft, og lad den trække i cirka en time.

2
Færdig

Derefter

Blend alle andre ingredienser sammen, til det er blevet en helt flydende masse.

3
Færdig

Og

Hæld marinaden over kyllingen i en skål, og stil den mindst tre timer på køl.

4
Færdig

Og

Forvarm en ovn på 230 grader. Tag kyllingen op af skålen, og kom den i ovnen med sølvpapir over i cirka 18 minutter.

5
Færdig

Til sidst

Servér kebabkødet med lidt mynte eller mangochutney til.

previous
Bagt torsk med tomatrisotto
next
Chicken curry

Add Your Comment