12 kyllingestykker (ca. 800 g) | |
3 spsk olie | |
2 snittede løg | |
5 fed hvidløg | |
10 g ingefær | |
1 dl yoghurt | |
2 snittede tomater | |
1 tsk rødt chilipulver | |
2 tsk korianderpulver | |
1 tsk spidskommen | |
½ tsk gurkemeje | |
1 dl varmt vand | |
1 tsk karrypulver | |
1 bdt. friske korianderblade |
1 Færdig | FørstVarm olien op i en gryde . Tilsæt løgene, og lad dem stege i cirka 4 minutter – eller til de er gyldne. |
2 Færdig | DerefterKom hvidløg og ingefær i, og lad dem brænde lidt af. Tilsæt nu tomaterne og yoghurten, og rør godt rundt, så det ikke gryner. Lad det stege i cirka 5 minutter, til olien skiller. |
3 Færdig | OgTilsæt chilipulver, koriander, spidskommen, gurkemeje, salt og peber. Skru op for varmen, og kom kyllingestykkerne i. Det hele skal stege cirka 5 minutter, eller til det er gyldenbrunt. |
4 Færdig | OgTilsæt vandet, og bland det hele godt rundt, inden retten skal op og koge. Læg låg på, og lad det koge for lav varme i cirka 15 minutter. Eller til kyllingen er færdig, og olien skiller. |
5 Færdig | Til sidstDrys til sidst friskhakket koriander ovenpå, og server med ris eller lunt naanbrød. |