Chicken curry

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

12 kyllingestykker (ca. 800 g)
3 spsk olie
2 snittede løg
5 fed hvidløg
10 g ingefær
1 dl yoghurt
2 snittede tomater
1 tsk rødt chilipulver
2 tsk korianderpulver
1 tsk spidskommen
½ tsk gurkemeje
1 dl varmt vand
1 tsk karrypulver
1 bdt. friske korianderblade

Chicken curry

Af: Mudassar Khan / Foto: Wichmann + Bendsten

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Varm olien op i en gryde . Tilsæt løgene, og lad dem stege i cirka 4 minutter – eller til de er gyldne.

2
Færdig

Derefter

Kom hvidløg og ingefær i, og lad dem brænde lidt af. Tilsæt nu tomaterne og yoghurten, og rør godt rundt, så det ikke gryner. Lad det stege i cirka 5 minutter, til olien skiller.

3
Færdig

Og

Tilsæt chilipulver, koriander, spidskommen, gurkemeje, salt og peber. Skru op for varmen, og kom kyllingestykkerne i. Det hele skal stege cirka 5 minutter, eller til det er gyldenbrunt.

4
Færdig

Og

Tilsæt vandet, og bland det hele godt rundt, inden retten skal op og koge. Læg låg på, og lad det koge for lav varme i cirka 15 minutter. Eller til kyllingen er færdig, og olien skiller.

5
Færdig

Til sidst

Drys til sidst friskhakket koriander ovenpå, og server med ris eller lunt naanbrød.

previous
Kalmi kebab
next
Butter chicken

Add Your Comment