Carpaccio af hjortefilet

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

400 g afpudset hjortefilet
3 stilke timian
3 stilke rosmarin
8 hele enebær
2 fed hvidløg
Skal af en ½ økologisk citron
10 spsk god olivenolie
80 g parmesanost
60 g ristede mandelflager
200 g rucola
Gåsefedt til stegning
Rød balsamico
Salt og peber

Carpaccio af hjortefilet

Af: Danny Christensen / Foto: Danny Christensen & Rasmus Linaa - danoirNYC.com

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Urter, enebær, hvidløg og citronskal knuses i en morter sammen 5 spiseskefulde olivenolie. Gnid halvdelen af marinaden ind i kødet, og stil det herefter på køl i en time.

2
Færdig

Derefter

Brun kødet, og lad det køle lidt af. Pak fileten stramt ind i film, så den får en ensartet form, inden du sætter den på køl i et par timer.

3
Færdig

Og

Skær kødet i tynde skiver, og anret det på en tallerken med rucola, mandelflager og høvlet parmesan. Rør 5 spiseskefulde olie i sidste halvdel af marinaden, og fordel den ud på kødet.

4
Færdig

Til sidst

Til sidst drypper du en anelse balsamico over kødet og serverer det med et lækkert, groft brød.

previous
Naanbrød
next
Helstegt hjortekølle med æble/selleripuré, glaserede kastanjer og hjemmesyltede majroer

Add Your Comment