• Home
  • Bagværk
  • Valnødderugbrødsboller med friskplukkede valnødder
Valnødderugbrødsboller med friskplukkede valnødder

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

½ pakke tørgær
2 tsk salt
2 tsk sukker
2 dl lunkent vand
1 ⅓ dl havregryn
450 g boghvede
Et par håndfulde valnødder - friske eller tørrede
200 g hvedemel
1 dl yoghurt naturel

Valnødderugbrødsboller med friskplukkede valnødder

Tekst & foto: Danny Christensen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Bland gær, salt og vand i en stor skål. Tilsæt havregryn, yoghurt, sukker, boghvede og hvedemel.

2
Færdig

Derefter

Rør med en gaffel, til dejen er jævn. Den skal være klæg. Tilsæt valnødderne.

3
Færdig

Og

Dæk dejen til med et viskestykke, og lad den hæve natten over.

4
Færdig

Til sidst

Brug to spiseskeer til at forme dejen til bollestørrelse. Placér bollerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 17–20 minutter ved cirka 180 grader.

previous
Tagine af gris
next
Gåseleverpaté

Add Your Comment