Ny tapasbar i lufthavnen
Københavns Lufthavn er med årene blevet et populært samlingspunkt for forskellige madoplevelser. Nu åbner Kødbyens ældste restaurant op for nyt koncept langs landingsbanerne.
Det er sædvanligvis en stor glæde at skulle ud at rejse, men over de seneste par år er bare dét at besøge Københavns Lufthavn blevet en glæde i sig selv. Det ene spisested efter det andet har på skift slået dørene op og fået adresse på Danmarks nok mest internationale location.
For nylig åbnede Paté Paté, som de fleste kender fra Kødbyen, en ny tapas- og vinbar med navnet Paté Paté Winebar & Tapas. Konceptet går ud på at tilbyde de rejsende et godt glas vin og et let måltid mad inden afgang.
”Som aktiv rejsende har jeg igennem årene besøgt rigtig mange lufthavne, og jeg har aldrig fundet en lufthavn, som helt kunne tilfredsstille mit behov for mad og drikke på farten. For mig skal det være let, hurtigt og med fokus på høj kvalitet i hyggelige omgivelser. Paté Paté Winebar & Tapas er hyggeligt og nærværende. Vi har et stærkt team og et godt og stort udvalg af mad og gode vine, hvor hovedparten er egen import håndplukket rundt omkring i verden,” fortæller Kenn Husted, som er manden bag Paté Paté.
Menuen tæller en række frisklavede pintxos og montaditos. Og til din mad kan du vælge blandt vine, der er håndplukket i Frankrig, Spanien og Østrig. Du kan enten sætte dig godt til rette og spise på stedet, eller du kan tage herlighederne med to-go, hvis du er på farten.
Paté Paté Winebar & Tapas befinder sig i Terminal 3 efter sikkerhedstjekket.