Den franske restaurantfestival er tilbage
Fra den 10. juni til den 17. juni er French Dining Week igen tilbage. I en hel uge bliver det franske køkken og den gode appetit hyldet på restauranter i hele Danmark. Her guider vi dig til, hvor du kan få gode, franske spiseoplevelser.
Søren K
Med beliggenhed i Den Sorte Diamant er du garanteret en udsigt til nogle af Københavns mest spektakulære omgivelser, mens du nyder din middag til French Dining Week 2018. Menuen lyder på ristet hønselever med løg og urter til forret, og til hovedret er der helstegt oksefilet med grønne asparges, pommes flan og beurre blanc med hvidvin. Desserten er en lavendel creme brulée med citrusgranité.
Læs mere og køb billet på diningweek.dk.
Coq en pâte
Coq en pâte er en lille, fransk bistro på Østerbro, kun få minutter fra Østre Gasværk Teater og Fælledparken. Menuen følger sæsonen, og til French Dining Week 2018 betyder det, at der til forret vil være mousse på gedeost med grønne asparges og en vinaigrette med citrusfrugter. Til hovedret bliver der serveret brystmedaljoner af majskylling med chorizo, stegte kartofler og citronolie. Desserten er en citronparfait med flammebrændt marengs, citroncreme og hindbær.
Læs mere og køb billet på diningweek.dk.
Je t’aime
På Vesterbro ligger den franske restaurant Je t’aime, som har en stor kærlighed til det franske køkken, hvilket du nok har gættet ud fra navnet. Til French Dining Week 2018 kommer kærligheden til udtryk i en menu med taskekrabbe med agurk, dild, citron og mayonnaise til forret, sommerbuk med gulerod, løvstikke og nye danske kartofler til hovedret, og en koldskålsbavarois med jordbær, lime og hyldeblomst til dessert.
Læs mere og køb billet på diningweek.dk.
Klai’s
Restauranten Klai’s ligger også på Vesterbro, og her kan du få klassiske franske retter med et frisk pust. Menuen under French Dining Week 2018 lyder på frisk jordbærgazpacho med appelsin til forret, og mellem forret og hovedret bliver der serveret courgetteblomster farseret med gedeost. Hovedretten er en kalveculotte braiseret med cider, og desserten er en chokoladekage med kirsebærfyld marineret i cognac.
Læs mere og køb billet på diningweek.dk.
LÆS OGSÅ: Nyt madmarked åbner ved Inderhavnsbroen