Fotoreportage: Højdepunkter fra Copenhagen Cooking 2018

I fredags blev Copenhagen Cooking & Food Festival 2018 skudt i gang med en masse gastronomiske arrangementer. Copenhagen Food har været rundt og tage del i blandt andet en af de mange bæredygtige middage, den vegetariske festival på Amager og det uofficielle mesterskab i tacos. Se med her og husk, at festlighederne fortsætter indtil den 2. september.

  • .506 og Food Studio slog grydeskeerne sammen med det fælles mål er at udvikle en bæredygtig middag, som belastede klimaet mindst muligt, men ikke gik på kompromis med smag.
  • Arrangementet løb over to dage, og det betød, at resterne fra de lokale råvarer, der blev anvendt ved første middag, blev brugt igen til næste middag.
  • Robert Jacobsen og Søren Westh stod for udviklingen af middagen, som blandt andet bød på lerbagte gulerødder, bagt blomkål med kantareller og æble i snaps og skovmærke.
  • Den 24.-26. august var der grønt, så langt øjet rækker, da Dansk Vegetarisk Forening bød på 100% plantebaserede retter.
  • Festivalen rummede cirka 25 madboder og 20 boder med plantebaserede produkter. Foruden god mad og god samvittighed bød festivalen også på foredrag, politiske debatter og live-cooking – alt sammen med fokus på vegetarisme.
  • For første gang nogensinde åbnede Byhaven i Pumpehuset op for det uofficielle taco-mesterskab. Fem kokke, fem drinks og fem pairings blev til fem store spiseoplevelser.
  • Deltagerne var kokke fra både ind- og udland, som havde til opgave at lange majspandekagerne over disken uden andre begrænsninger, end at de skulle smage rigtig godt.
  • Det var publikum, som afgjorde vinderen af Københavns første taco-hæder. De kun 100 personer, som deltog i arrangementet, blev delt op i fem grupper, som hver især skulle igennem fem sessions med de konkurrerende kokke.
  • Vinder-tacoen: French Taco Toast.
  • Vinderen: William Milsted.

LÆS OGSÅ: Fotoreportage: Smukfest smagte af Michelin og festivalklassikere

Administrator CF