Del din hjemmelavede mad med naboerne
Lige så fantastisk, som det kan være at spise på restaurant, lige så fantastisk kan et veltillavet hjemmelavet måltid være. Det gælder både, når det handler om at lave det, og når det kommer til at spise det. Uanset om du er passioneret hjemmekok eller hungrende efter god hverdagsmad, bør du læse mere her.
Det er ingen hemmelighed, at vi på Copenhagen Food elsker at gå på restaurant og få serveret flotte, velsmagende anretninger uden selv at røre en finger. Men det er alligevel svært helt at vippe kærligheden til et hjemmelavet måltid af pinden. Trangen til et ganske almindeligt aftensmåltid, som måske minder om nogle af de hofretter, man er vokset op med hjemmefra, melder sig ofte på banen. Og hvis det ovenikøbet bliver lavet og serveret af andre end én selv, bliver den nostalgiske fornemmelse af at sidde ved barndommens spisebord kun større.
Nu gør onlineplatformen Delihood det muligt at vinde kærligheden til hjemmelavet mad tilbage eller, om muligt endnu bedre, at give den til andre.
Delihood er en delemadsportal, som bygger bro mellem dygtige amatørkokke og private mennesker i Danmark, så de kan dele mad med hinanden. Delihood fungerer ved, at private amatørkokke med en passion for god mad udbyder deres retter via platformen. Så kan sultne og travle mennesker, der ikke får lavet mad fra bunden i hverdagen, finde maden og købe den.
Danskerne laver fantastisk mad, som bør deles
Idéen om en onlineplatform, hvor man kan dele noget med andre, minder om tjenesterne Airbnb og GoMore, som henholdsvis handler om deling af boliger og biler. Begge er delingstjenester, som er blevet taget rigtig godt imod hos danskerne, og nu er tiden kommet til maddeling via Delihood.
En af profilerne bag Delihood er serieiværksætteren Torben Klitbo (tidligere Cofoco). Han fortæller: ”Jeg er ret imponeret over den standard, jeg ser rundt omkring i hjemmekøkkenerne. Danskerne kan godt finde ud af at lave fantastisk mad!”
Kokkene på Delihood lægger selv billeder af maden, beskrivelse og ingrediensliste op på platformen. Lige nu finder man for eksempel Torben Klitbos egen hjemmelavede øllebrød og tiramisu til 20-25 kroner. Der er flere, som har købt og smagt på sagerne, og nedenunder Torbens beskrivelse kan man finde fine anmeldelser af retterne.
Mere dyrkelse af madlavningskunsten – uden madspild
Udover Torben Klitbo står også burgerkongen Klaus Wittrup (Gasoline Grill), madinnovatør Max Schellenbauer (Aarstiderne og Irma) og filosof Søren Riis (GoMore og UrbanWineBox) bag Delihood. Sammen har de skabt en platform, som forener den store gruppe af dygtige danske kokke, der findes i de private hjem, med de danskere, som ikke har tid til at lave hjemmelavet mad i hverdagen.
Maden udbydes fuldt lovligt via Delihood, og det er en genial måde for passionerede hjemmekokke at dyrke deres passion for god mad og samtidig have muligheden for at udbyde den, så den ikke går til spilde. Endelig er det et rigtig godt alternativ i hverdagen til supermarkedernes færdigretter og halvdyrt take-away.
Læs mere om Delihood og tilmeld dig på delihood.com.
LÆS OGSÅ: Spis solo med dine sanser