Varm op til festival på HAVEN Bar
Til august løber det kunstneriske sanseeksperiment HAVEN Festival af stablen på Refshaleøen. Men der er ingen grund til at vente så længe med at kaste sig over herlighederne. Opvarmningen begynder allerede nu på HAVEN Bar, der ligger i The Standard på Havnegade.
Helt frem til den nye HAVEN Festivals startskud den 11.-12. august vil du kunne komme til opvarmning med en kold øl og et par gode snacks hos HAVEN Bar i Havnegade. Baren er en pop-up bar på The Standard og er et samarbejde mellem Mikkeller, Claus Meyer og Aaron Dessner fra det amerikanske band The National.
Det er Michelin-kokken Torsten Vildgaard fra restauranten Studio, som ligger ovenpå HAVEN Bar, der har udarbejdet menuen. Den består af snacks og små retter, som han selv ville foretrække at spise, hvis han skulle ud og have en øl med et par venner. Det kunne for eksempel et dybstegt kartoffelbrød med røget laks, skyrcreme, syltet fennikel og urter eller sprødt kyllingeskind med rygeostcreme, agurk og urter.
Der er også en klassiker som fish n’ chips lavet på skærising, et skiftende staff meal (for nyligt var det en bao med braiseret oksekæber, kål og koriander) og en donut på ølandshvede med rabarber- og rødbedefyld og creme anglaise på menukortet hos HAVEN Bar. Udgangspunktet for al maden er, at det skal passe til at drikke en øl.
Øl-delen har Mikkeller sørget for, og baren har et flaskekort med mere end 120 forskellige øl fra mikrobryggerier verden over. Over sommeren vil Aaron Dessner arrangere små koncerter på den lille scene i midten af baren, og opvarmningen til HAVEN Festival bliver dermed komplet.
Haven Bar KBH
The Standard
Havnegade 44
1058 København K
Se billederne fra vores besøg på HAVEN Bar nedenfor: