Unikke pop up-restauranter til Dining Week
Vi har kigget nærmere på pop up-restauranterne til årets restaurantfestival. Du kan for eksempel opleve en treretters menu i zoologisk have, omkranset af rustikke og historiske lokaler eller blandt luksusbiler i en garage. Find din favorit her.
7-eleven gourmet by Cofoco
Til årets Dining Week finder du en af de mest spektakulære madoplevelser hos 7-eleven og Cofoco. Sammen præsenterer de en pop up-restaurant i Huset i Magstræde, der bliver kaldt 7-eleven gourmet by Cofoco. Der vil blive serveret en treretters menu, som er sammensat med de bedste råvarer fra 7-elevens leverandører. For eksempel er der linsesuppe med karry, kokos og kylling fra Cofoco, frilandsgris med svampe-bygotto fra GRØD, skyr med æbler og chokolade fra Simply Chocolate samt brød med frisk ost fra Brødflov. Prøv en anderledes, utraditionel menu og oplev forvandlingen fra takeaway til gourmet.
Se menuen og køb billetter på diningweek.dk.
Aamanns Køkken
I hverdagene sørger Aamanns Køkken for højtbelagt frokost til virksomheder og deres ansatte i København. Under Dining Week sørger de for en treretters menu i uformelle omgivelser. Aftenen foregår i det gamle og rå industriområde på Refshaleøen, hvor Aamanns Køkken ligger side om side med iværksættere, kunstnere og erhvervsfolk. De hårde betongulve er blødt op med store planter, langborde og en lyshimmel af forskellige lamper. Du kan tage hele stemningen ind med den direkte udsigt til køkkenet, hvor menuen bliver tilberedt. Der bliver blandt andet serveret brændt blomkålssuppe, braiseret svinebryst med puffede flæskesvær og kartoffelkompot samt æbletrifli med vaniljecreme og mandelcrumble.
Se menuen og køb billetter på diningweek.dk.
Langelinie Pavillonen
Langelinie Pavillonen byder indenfor til en festlig madoplevelse i historiske omgivelser. Stedet er både blevet sprængt i luften og bygget om flere gange, siden de første mursten blev lagt i 1884. I dag banker pavillonens hjerte igen, og der bliver afholdt selskaber af enhver art. Til Dining Week 2017 åbner Langelinie Pavillonen dørene op til fest hele ugen. Menuen vil bestå af torsk og dansk kål til forret, langtidsstegt og grillet gris med knuste svær til hovedret og æbletrifli til dessert. I hverdagene vil der være baggrundsmusik, mens der bliver skruet helt op for musikken med en DJ fredag og lørdag.
Se menuen og køb billetter på diningweek.dk.
Odense Zoo
Odense Zoo inviterer på en sjov og unik spiseoplevelse, når turen går til Afrika under årets restaurantfestival. Serveret ved langborde kan du både smage, se, lugte og lære om Afrika med en afrikanskinspireret menu. Der vil også blive afholdt et oplæg om giraffen, men bare rolig – den er ikke på menuen. Forretten er en chilisuppe med oksekød, som bliver serveret med afrikansk brød. Til hovedret serveres et afrikanskinspireret ungehanebryst med okra og spinat, og til dessert er der chokolademousse med mynte og frisk mango. Kom i stemning og få det hele med ved at fremvise din Dining Week-billet på den valgte dag og tage på rundtur i Zoo allerede fra kl. 16.
Se menuen og køb billetter på diningweek.dk.
Olsen +3
Også Olsen +3 gør sig til dagligt som selskabslokale. Men som noget helt særligt bliver det gamle pakhus fra 1908 åbnet op i dagene under Dining Week 2017. Det store rum bærer stadig præg af stedets minder fra det seneste århundrede og er indrettet i en rå, enkel stil. Hos Olsen +3 bliver hele den treretters menu serveret family style ved langbordene i de rustikke lokaler. Der bliver blandt andet budt på krydret andebryst med bagt tomat og grillet squash og okse med Madagascar-peber, brændte løg og selleripuré. Med placeringen på Islands Brygge er der kort til havnefronten og en gåtur efter den gammeldags æblekage til dessert.
Se menuen og køb billetter på diningweek.dk.
Parc Fermé
Garagen er som udgangspunkt ikke det mest foretrukne spisested. Men når du kan sidde til bords med gæster som Ferrari og Lamborghini, vil du nok ændre mening. Parc Fermé er normalt ikke åbent for offentligheden, men gør en undtagelse til Dining Week 2017. Middagen består af vesterhavstorsk med brunet smør til forret, braiseret kalvespidsbryst med brændte rødder til hovedret samt æbler og karamel til dessert – og den bliver serveret i et lokale blandt biler i verdensklasse. Kunne du tænke dig en anderledes spiseoplevelse, eller er du bare helt vild med fede biler og hestekræfter, så er Parc Fermé et godt valg.
Se menuen og køb billetter på diningweek.dk.
LÆS OGSÅ: Spis på en prisvinder til Dining Week
LÆS OGSÅ: Gode vegetarmenuer til Dining Week