Tomater & svampe
Selv om man ikke kan rose den danske sommer for at have vist sig fra sin bedste side, skaber tre måneder med varme alligevel dybrøde, solmodne tomater i september. Og med det begyndende efterårs fugtige skovbund kan du også lige så godt finde hat, kurv og lommekniv frem og gå på svampejagt. Fra nu af er skovbunden nemlig et skatkammer af lækre råvarer, der supplerer de kommende måneders lidt tungere retter perfekt. Sensommer og tidligt efterår byder med andre ord på meget andet end kortere dage og blæsevejr.
Marcus Lund fra har været i urtehaven, skoven og til sidst køkkenet. Det er der kommet seks fantastiske sæsonbetonede opskrifter ud af, som du kan nyde godt af de næste par måneder.
Bagt tomat med brændt marengs og luftig yoghurt
Verdens bedste pastasauce
Nye kartofler, rucolaemulsion og syltede svampe
Svampebouillon med brisler og rødbede
Stegte svampe med porrer og valnød
LÆS OGSÅ: Skaldyr & løg