Tivoli åbner op for nye madoplevelser
Når Tivoli Dining Week bliver skudt i gang på fredag den 2. februar, åbner Danmarks mest fortryllende have op for en splinterny sæson og spændende, nye madoplevelser.
Dining Week er siden 2011 blevet afholdt hvert år i uge 7 og har forvandlet vinterferien til en restaurantfestival for alle madglade danskere. I år har arrangørerne haft et par overraskelser oppe i ærmet, og én af dem er et nyt samarbejde med Tivoli ved navn Tivoli Dining Week.
Tivoli Dining Week løber af stablen den 2.-8. februar i ugen op til Dining Week. Restaurantfestivalen foregår på helt samme måde som den originale Dining Week, men udelukkende med følgende af Tivolis egne restauranter: Brdr. Price, Grøften, Gemyse, Hereford Beefstouw, fru Nimb, Nimb Brasserie, Nimb Vinotek, Færgekroen Bryghus, Mazzoli’s, Paafuglen.
Hver restaurant vil servere en skræddersyet menu, som du kan nyde midt i den vinterpyntede have. Besøg for eksempel Gemyse til tre smagfulde vegetarretter, der bliver serveret family style til deling rundt om bordet. Eller nyd en aften på fru Nimb, der serverer danske klassikere som gravad laks, ”mormorkylling” med agurkesalat og citronfromage.
En billet koster 215 kr. + billetgebyr, og man kan tilkøbe entré til Tivoli for 60 kr. pr. person. Sidstnævnte giver mulighed for at opleve den helt nye vintersæson i haven, som er tilgængelig i perioden den 2.-25. februar. Både Tivoli Dining Week og den nye sæson indgår som en del af fejringen af Tivolis 175 års jubilæum i 2018. Via lysinstallationer, sjov børneunderholdning og gode spiseoplevelser vil Tivoli bryde med det mørke februar.
Læs mere på diningweek.dk.
LÆS OGSÅ: Spis mageløs gourmet til Dining Week