Tag på eventyr til Copenhagen Cooking & Food Festival
Programmet for årets madfestival den 18.-27. august er spækket med spændende arrangementer og oplevelser, og der er noget for enhver smag. Vi har fundet tre madoplevelser, der er anderledes og eventyrlige på hver sin facon.
Smag på fremtiden
Spiselige insekter er en brandvarm trend i Danmark lige nu. Derfor inviterer Bugging Denmark og Bug Lady indenfor til en unik og sensorisk smagsoplevelse med insekter som omdrejningspunkt. Der vil blive serveret en eksklusiv femretters middag med fokus på umamismagen fra insekter i samspil med friske sæsonråvarer og vin. Menuen er kreeret af madbloggeren Nina Askov, der er frontløber for udbredelsen af spiselige insekter i Danmark. Også stifteren af Danmarks første urbane insektfarm, Jakob Rukov, deltager i middagen og deler ud af sin viden om insekters bæredygtige potentiale for fremtiden.
Middagen foregår i den charmerende Villa Kultur på Østerbro søndag den 27. august. Læs mere og køb din billet på madbillet.dk.
Boat Fantasy
Den uformelle, asiatiskinspirerede restaurant Tigermom åbner lige om lidt i København. I den anledning har kokken Lisa Lov allieret sig med Angela Dimayuga fra Mission Chinese Food i New York for at skabe en enestående madoplevelse. De to kvinder vil kreere og kokkerere et sanseligt måltid inspireret af forskellige madtrends. Det vil blandt andet bestå af grillstegte frugter og kød, syltede grøntsager samt vilde krydderier og chili. Som prikken over i’et foregår middagen på vandet i de små, solcelledrevne picnicbåde fra GoBoat og med musik i baggrunden i Københavns havn.
Læs mere og køb din billet på madbillet.dk.
Harvest Picnic
Blandt øffende friluftgrise og grønne marker på Midtsjælland vil Christian Puglisi og et hold kokke slå picnictæppet ud til en frokost i det fri. Oplev et landligt måltid med fokus på gode økologiske råvarer, når Frank ’Bonderøven’ Erichsen kærner smør til friskbagt surdejsdej brød fra Mirabelle, Claus Meyer serverer kartoffelsalat og Matt Orlando og Hegnsholdt byder på hønsesalat. Smag også Poul Lang Nielsens skinke fra Hindsholmsgris og italienske Alberto Carrettis berømte Coppa-pølse. Din picnickurv indeholder udover mad og picnictæppe også saft, cider og naturvin.
Læs mere, og køb din billet på madbillet.dk.
LÆS OGSÅ: Oplev København boble over af madglæde