Spis det bedste af foråret
Foråret er en fantastisk årstid. Lige nu dukker rabarber og asparges op fra jorden, og hyldeblomsten er ved at springe ud. Få inspiration til, hvad du kan bruge de mange forårsfristelser til.
… er udkommet i samarbejde med FADL. Pris: 299,95 kr.
I kogebogen SÆSON demonstrerer Helle Brønnum Carlsen og Louise Beck Brønnum, hvorfor vi skal blive ved med at dyrke og nyde naturens cyklus og spise efter sæson. I dag kan vi få de fleste råvarer hele året rundt, og derfor er vi ikke længere lige så gode til at spise efter det, der er i sæson. Det er på trods af, at råvarer faktisk smager og dufter allerbedst, når de er i højsæson.
Af den grund deler vi nogle dejlige forårsopskrifter fra bogen. Mens jordbær og nye kartofler hører sommeren til, klementer og kål er velsmagende om vinteren, og svampe bugner i skovbunden om efteråret, er foråret dér, hvor rabarber, hyldeblomst og asparges dukker op. Få det bedste ud af årstiden med disse opskrifter.
Rabarbersaft
Mascarponesorbet med rabarbergranité og citronverbena
Hyldeblomstsaft
Hyldeblomstiscreme med arme riddere
Grønne asparges med burrata og trøffelolie
Hvide asparges med løvstikkehollandaise og friterede løvstikke
LÆS OGSÅ: Vidunderlige vafler