Sådan laver du nem mad med mere grønt
De fleste ved godt, at grønt er godt. Men for køkken-nybegynderen kan det være en stor udfordring at få det grønne indslag med i madlavningen. Madbloggeren Frk. Kræsen har hjulpet tusindvis af begyndere i gang i køkkenet. Nu viser hun, hvordan du kan lave nem og lækker mad af grøntafdelingens mange mysterier.
Linn Grubbström, der står bag madbloggen Frk. Kræsen, er netop udkommet med kogebogen Mad for begyndere – mere grønt. Bogen har fokus på enkle og lette retter, der kan laves på 30-45 minutter.
Alle 63 opskrifter bliver forklaret trin for trin med billeder og grafik, hvilket gør madlavningen nem og ligetil. Bogen er desuden opdelt efter årstiderne, så nybegynderen kan lære at lave mad efter sæsonen.
Få en smagsprøve på fem af bogens opskrifter her.
Falafler
Bagt rødkål med gedeost
Risotto med pære og selleri
Frozen cheesecake med jordbær
Bagte pærer med knas
LÆS OGSÅ: En kærlighedserklæring til desserter
LÆS OGSÅ: Ind til kernen af en god dessert