Otte stykker højtbelagt til lav pris
I anledningen af Copenhagen Cooking & Food Festival bliver søndag den 21. august dedikeret til den traditionelle, danske spise - smørrebrødet. Her vil du trygt kunne lægge dine smagsløg og sparepenge i hænderne på otte dygtige smørrebrøds-kokke, der vil sørge for en højtbelagt dag med både klassikere og nyfortolkninger.
Du har Mors dag, Fars dag og nu også Smørrebrødets Dag. Søndag den 21. august fra 10.30-18 kan du godt glemme alt om tarvelige håndmadder med 3-stjernes spegepølse eller kold, flad leverpostej, som du kender den fra madpakken. Her inviterer Kødbyens Mad & Marked nemlig for anden gang til Smørrebrødets Dag. Det bliver et arrangement i de gode, velanrettede madders tegn og ikke mindst i selskab med otte dygtige smørrebrøds-magere.
Gæsterne ved langbordene kan glæde sig til højtbelagte stykker med æg, unghane, kartofler og urter, skåret af kyndige hænder fra blandt andet Fru Nimb, Restaurant Palægade og Akvavitten. Alle de deltagende restauranter har sendt erfarne herrer og fruer, som ved, hvordan et stykke smørrebrød skal anrettes.
Men det er ikke kun det traditionelle smørrebrød, der vil blive serveret til eventen. Temaet for årets Copenhagen Cooking & Food Festival ’Breaking the New’ giver de otte kokke rig mulighed for at skabe nyfortolkninger af gamle klassikere. Prøv fx en kartoffelmad med versioner af kartoffel, estragonmayo og brændt hvidløg.
For 185 kr. kan du få serveret de otte stykker smørrebrød og nyde herlighederne med en lille skarp ved langbordene på Flæsketorvet i Kødbyen.
Billetter kan købes på madbillet.dk.
Du kan læse mere om eventen på Facebook: Smørrebrødets Dag 2016.
LÆS OGSÅ: 4 gode steder med smørrebrød