# × luk
  • Home
  • Bagværk
  • Victoria sponge cake med hvid chokolade creme og bagte blommer
Victoria sponge cake med hvid chokolade creme og bagte blommer

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Kagebunde
250 g blødt smør
250 g bagesukker
4 æg
250 g mel
1 tsk bagepulver
Hvid chokoladecreme
100 g hvid chokolade
2 dl piskefløde
Bagte blommer
4 store blommer
20 g lys muscovadosukker
Pynt
Flormelis

Victoria sponge cake med hvid chokolade creme og bagte blommer

Af: Anne au Chocolat

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør og sukker godt sammen og tilsæt æg et ad gangen. Vend mel og bagepulver i og hæld dejen i 2 smurte kageforme (22 cm) med bunden beklædt med bagepapir. Bag i 25 minutter. Kontroller om bundene er færdigbagte med en kødnål.

2
Færdig

Derefter

Hak den hvide chokolade fint og kom i en skål. Varm fløde op til kogepunktet og hæld den over chokoladen, hvil i 1 minut. Brug da et piskeris til at røre rundt, så chokoladen smelter. Køl af og stil på køl i minimum 4 timer.

3
Færdig

Og

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Halver blommerne og fjern stenene. Skær blommerne i mindre stykker og kom dem i et ovnfast fast. Drys med muscovadosukker og bag i 15 minutter. Køl af.

4
Færdig

Til sidst

Anret første kagebund på et kagefad. Pisk den hvide chokoladecreme med en elpisker, så den bliver mere luftig. Fordel cremen på kagebunden og dernæst de bagte blommer. Læg den anden kagebund ovenpå og drys med flormelis.

previous
Chokoladetrøfler med hindbær og kokos
next
Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Add Your Comment