# × luk
  • Home
  • Dansk
  • Vegetariske tarteletter med hvide asparges
0 0
Vegetariske tarteletter med hvide asparges

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Fyld
300 g svampe
3 gulerødder
2 dåser hvide asparges (jeg har brugt de økologiske fra Irma)
En håndfuld ærter
En håndfuld spinat
Sovs
2 spsk mel
2 spsk smør
Vand fra asparges
½ l letmælk
½-1 bouillonterning
Salt og peber

Vegetariske tarteletter med hvide asparges

Af: Sara Hoffgaard

Kunne du tænke dig at spise lidt grønnere og skære ned på dit ugentlige kødforbrug? Hver mandag holder vi ’kødfri mandag’ på Copenhagen Food. Vores vegetariske skribent Sara Hoffgaard vil uge efter uge dele en ny opskrift, der inspirerer dig til at skrue ned for kødet og op for grøntsagerne. Vi lover, at det bliver både nemt og smagfuldt.

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Snit svampe og gulerødder groft og svits dem på en pande i 5-10 minutter, til gulerødderne bliver lidt møre, men stadig har bid. Tilsæt ærter, spinat og asparges og rør kort rundt. Sluk for varmen og begynd på saucen.

2
Færdig

Derefter

Smelt smørret og tilsæt mel. Når det er blevet blandet godt, tilsættes aspargesvandet lidt ad gangen. Det er vigtigt at røre godt rundt, så det ikke skiller eller danner klumper. Tilsæt mælk og lad det småsimre ved lav varme i ca. 10-15 minutter, til melsmagen er kogt ud. Smag til med salt og peber og tilsæt boullion.

3
Færdig

Til sidst

Kom til sidst grøntsagerne i og lad det småsimre i 5-10 minutter. Lun tarteletterne i en ovn, hæld det lune fyld i tarteletterne og servér straks.

previous
Fladbrødspizza med jordskokker og gorgonzola
next
Vegetarisk melanzane al forno

Add Your Comment