# × luk
  • Home
  • Dansk
  • Tarteletter med bløde løg, kyllingehjerter, brisler og lammepølser
0 0
Tarteletter med bløde løg, kyllingehjerter, brisler og lammepølser

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Tarteletter efter ønske
10 zittauerløg
1 dl hvidvinseddike
2 laurbærblade
1 tsk rørsukker
20 kyllingehjerter
6 lammepølser
4 brisler
2 dl portvin
100 g smør
Olie til stegning
Salt og peber

Tarteletter med bløde løg, kyllingehjerter, brisler og lammepølser

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Udvand brislerne i nogle timer, fjern eventuelt hinden, og skær dem i tern. Fjern blod fra hjerterne, og flæk dem på langs. Skær pølserne i tern, og opbevar kødet på køl.

2
Færdig

Derefter

Snit løgene fint, og steg dem ved lav varme i lidt olie, eddiken og sukkeret. Løgene skal være bløde og blive til en kompot, så det er vigtigt, de ikke steger, men nærmere damper i deres egen saft og eddiken. Det kan tage en times tid.

3
Færdig

Og

Når løgene er klar, smages de til med salt og peber. En pande varmes op, til den er rygende varm. Alt kødet steges i olie, så det hurtigt får skorpe og farve. Det skal ikke blive tørt. Når kødet er klart, tilsættes portvinen, og den glaseres omkring kødet. Smør tilsættes til sidst, så det danner en sauce. Det må ikke koge for meget, så skiller det.

4
Færdig

Til sidst

Server den lune løgkompot med kødet og saucen i lune tarteletskaller.

previous
Bagte løg, persillerodscreme og bærvinaigrette
next
Skorzonerrødder og “bygrisotto” med visnet grønkål

Add Your Comment