# × luk
  • Home
  • Frugt
  • Svinenakke med knoldselleri, tangbouillon, pærer og grønkål
0 0
Svinenakke med knoldselleri, tangbouillon, pærer og grønkål

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 kg svinenakke af frilandsgris
4 l vand
1 håndfuld tørret wakametang
3 blade kombutang
4 spsk nobu (tørret tun)
8 karljohansvampe
4 pærer
10 stokke violet grønkål
50 g smør
1 knoldselleri
1 citron
Salt og peber

Svinenakke med knoldselleri, tangbouillon, pærer og grønkål

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Brun svinenakken af, og dæk den med vand i en gryde eller stegeso. Tilsæt den tørrede tang og tørrede tun. Braisér nakken, til den er helt mør. Det tager cirka 3-4 timer ved 150 grader.

2
Færdig

Derefter

Sæt en gryde over med vand. Skræl sellerien, og skær den i klodser. Når vandet koger, lægger du sellerien i gryden og koger den mør. Blend sellerien med smørret, og smag til med salt og peber.

3
Færdig

Og

Når nakken er mør, tages den op og holdes lun i halvdelen af væsken. Den anden halvdel sigtes og reduceres, til den smager aromatisk. Skær karljohansvampene i tern, og skær pærerne i både. Riv grønkålen fra stokken.

4
Færdig

Til sidst

Varm en pande godt op, og steg grønkålen samt svampene ved høj varme. Når de har fået farve, tages de af panden og blandes med de friske pærer. Krydr med salt og peber samt citronsaft. Servér med svinenakken i den reducerede bouillon samt selleripuré.

previous
Svinekæber, vilde svampe a la creme
next
Jomfruhummer med røget kartoffel

Add Your Comment