# × luk
0 0
Svamperagout med rosmarinpolenta

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

400 g svampe
3 løg, skåret i både
2 fed hvidløg, grofthakket
1 dåse bønner
250 g cherrytomater
100 g spinat
1 spsk. tørret timian
Salt og peber
1 ½ dl rødvin
1 ½ dl grøntsagsbouillon
Polenta
200 g polenta
Salt og peber
2 kviste rosmarin
Pynt
Frisk rosmarin

Svamperagout med rosmarinpolenta

Af: Sara Hoffgaard

Sådan gør du

Så bliver det vist ikke nemmere! Det eneste, du skal gøre i denne opskrift, er at smide alle ingredienser i en stegeso eller et ildfast fad og så bare lade dem hygge sig i ovnen i 30 minutter. Så har du den lækreste svamperagout. Jeg anbefaler at nyde et stort glas rødvin til.

Svampene til den her opskrift er leveret af Beyond Coffee.

Kærlig hilsen
Sara Hoffgaard

Se mere på bloggen hoffgaards.dk.

1
Færdig

Først

Brug en stegeso eller et ildfast fad og læg alle ingredienserne heri. Top med rødvin og grøntsagsbouillon.

2
Færdig

Derefter

Sæt stegesoen/fadet i ovnen - hvis du bruger et ildfast fad, skal du sørge for at overdække fadet med et stykke sølvpapir. Bag i ovnen i 30 minutter ved 200 grader.

3
Færdig

Til sidst

Kog polentaen efter anvisningen på pakken i mens. Tilsæt rosmarinblade i vandet samt salt og peber. Servér en god skefuld polenta med svamperagout på toppen og pynt med frisk rosmarin.

previous
Spaghettibøffer med svampe og beurre blanc sauce
next
Rabarbersuppe

Add Your Comment