# × luk
0 0
Sunde og hjemmelavede nachos

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Guacamole
2 modne avocadoer
70 g edamamebønner, optøede
½ frisk chili
2 tsk. limesaft
1 lille håndfuld mynte
1 spsk. creme fraiche
Salsa
1 lille rødløg
1 tomat
1 mango
1 grøn peberfrugt
Nachos
3 stk. fuldkornspitabrød
1 spsk. olie
En håndfuld cheddarost, ca. 100 g.

Sunde og hjemmelavede nachos

Af: Sara Hoffgaard

Sådan gør du

I stedet for de klassiske og ret salte tortillachips, som man typisk bruger, har jeg lavet min helt egen version med pitabrød. Pitabrød bliver vildt sprøde, når du bager dem i ovnen, og fortvivl ej – det smager stadig rigtig godt. Derudover har jeg lavet en guacamole og en salsa med mango, rødløg, tomat og peberfrugt. Det er lækre råvarer, som alle sammen er med til at give lidt friskhed og bid. Velbekomme!

Kærlig hilsen
Sara Hoffgaard

Se mere på bloggen hoffgaards.dk.

1
Færdig

Guacamole

Fjern kernerne fra chilien ved at dele den i to og derefter skrabe kernerne ud. Hak chilien fint. Læg de øvrige ingredienser i en foodprocessor og kør rundt, indtil du har en ensartet masse. Vend til sidst chilien i og smag til med limesaft og salt.

2
Færdig

Salsa

Skær alle ingredienserne til salsaen i små tern. Fjern eventuelt kødet fra tomaten, så salsaen ikke bliver for våd. Mangoen skærer du fri fra stenen, mens skrællen stadig er på, skærer tern ned i kødet og kører en ske eller kniv langs skrællen, så ternene falder ud.

3
Færdig

Nachos

Del pitabrødet i to ved at skære det igennem med en kniv. Del nu de to skiver i 4 dele, så du ender med 8 ’chips’. Fortsæt med resten af pitabrødene. Vend alle chipsene med ca. 1 spsk. olie og bag dem i en varm ovn på 200 grader i 15-20 minutter. Når de er lige ved at være færdige, drysses pitabrødene med ost. De er færdige, når de er gyldne.

previous
Vegetarisk bao bao med hoisintofu og grønt
next
Croque-monsieur

Add Your Comment