# × luk
  • Home
  • Fransk
  • Spaghettibøffer med svampe og beurre blanc sauce
0 0
Spaghettibøffer med svampe og beurre blanc sauce

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Spaghettibøffer
150 g
2
½
40 g
1 ½ dl
½-1
Beurre blanc sauce
150 g
2 fed
200 g
½ dl
2 dl
8

Spaghettibøffer med svampe og beurre blanc sauce

Af: Sara Hoffgaard

Sådan gør du

Da jeg blev vegetar, begyndte jeg at eksperimentere med at lave bøffer ud af alle mulige råvarer såsom bælgfrugter, korn og også spaghetti. Det var svært at få farsen til at hænge sammen, men jeg fandt ud af, at det bare handler om at tilsætte æg og mel – det kan samle det meste. Som regel bruger jeg 2 æg og 1-1 ½ dl mel, hvis jeg laver en portion til 4 personer.

Jeg synes, det er ret lækkert at bruge spaghetti til bøffer, fordi de bliver vildt sprøde, når de bliver stegt. Servér eventuelt en salat og en skive brød til, hvis du vil have retten skal mætte lidt mere.

Svampene til den her opskrift er leveret af Beyond Coffee.

Kærlig hilsen
Sara Hoffgaard

Se mere på bloggen hoffgaards.dk.

1
Færdig

Først

Kog spaghetti efter anvisning på pakken og lad dem køle af.

2
Færdig

Derefter

Vend alle ingredienserne med spaghettien. Form massen til 8 bøffer (ca. en lille håndfuld pr. bøf), som du steger i olie på en varm pande.

3
Færdig

Og

Rens svampene og hak hvidløget groft. Sautér svampe og gulerødder i olie på en varm pande, og stil til siden, når de er gyldne.

4
Færdig

Og

Beurre blanc sauce:

Kom hvidløg, hvidvin og eddike i en lille gryde og lad det koge ind, til der er ca. ½ dl tilbage. Nu skal du bringe den reducerede væske i kog og tilsætte det kolde smør lidt ad gangen. Pisk kraftigt undervejs.

5
Færdig

Til sidst

Tilsæt svampe og gulerødder til din beurre blanc sauce. Smag til med salt og peber, og servér saucen til spaghettibøfferne.

previous
Jordskokke-panna cotta med stenbiderrogn, stegt rugbrød, karse og syltede løg
next
Svamperagout med rosmarinpolenta

Add Your Comment