# × luk
0 0
Skaldyrsmarinade

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 stk. frisk, rød chili
1 'tommelfinger' frisk ingefær
1 lime
1 bdt. koriander
1 spsk riseddike
1 tsk brun farin
3 dl jordnøddeolie

Skaldyrsmarinade

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skær den røde peber over på midten, og grill den ved 250 grader i ovnen cirka 15 minutter, til den er branket. Læg den i en plastikpose i et par minutter, og pil skindet af den.

2
Færdig

Derefter

Læg den nu i blenderen sammen med de øvrige ingredienser, og blend, til massen er ensartet i konsistensen.

3
Færdig

Til sidst

Marinér dine skaldyr i 30-40 minutter.

previous
Svinemørbradmarinade
next
Lammekøllemarinade

Add Your Comment