# × luk
0 0
Salat med blomkål og varmrøget laks

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g varmrøget laks
32 g mandler
400 g blomkål
80 g brøndkarse
Skyrdressing
240 g skyr
12 g grovkornet sennep
12 g flydende honning
Salt
Syltede jordskokker og æbler
130 g jordskokker
65 g æble
130 g sukker
190 g eddike
60 g vand
1 tsk sennepskorn

Salat med blomkål og varmrøget laks

Af: Linda Dennie Filitzanidis Banner / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Pluk den varmrøgede laks i mindre stykker, og skær blomkålen fint i hånden eller på et mandolinjern.

2
Færdig

Derefter

Rist mandlerne. Skær og skyl brøndkarsen, og bland alle ingredienserne sammen til dressingen.

3
Færdig

Og

Kog vand, sukker, eddike og sennepskorn op. Skær æbler og jordskokker i tern. Overhæld dem med lagen, og sæt på køl.

4
Færdig

Til sidst

Anret skyrdressingen i bunden af en tallerken, kom blomkål, ristede mandler, syltede æbler og jordskokker på, og top med den plukkede, varmrøgede laks og brøndkarse.

previous
Grillede vafler med sauteret spinat, spejlæg, rosmarin og sprød serranoskinke
next
Planter’s Punch

Add Your Comment