# × luk
  • Home
  • Dansk
  • Rødbedetatar med æggeblomme, pastinakchips og peberrodsfløde
0 0
Rødbedetatar med æggeblomme, pastinakchips og peberrodsfløde

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

300 g rødbede
1 stk. rødløg, finthakket
1 stk. æble, finthakket
1 spsk æblecidereddike
1 spsk rapsolie
1 lille bdt. frisk kørvel
1 stk. pastinak
1 dl fløde
2 cm frisk peberrod, fintrevet
2 æggeblommer
2 stk. salatblade
Salt og peber
Olie til friture
2 skiver rugbrød

Rødbedetatar med æggeblomme, pastinakchips og peberrodsfløde

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skræl alle rødbederne, og giv halvdelen af dem et kort opkog. Derefter finthakker du alle rødbederne i bittesmå tern.

2
Færdig

Derefter

Bland rødbedetern med rødløg, æble, eddike, rapsolie, kørvel samt salt og peber, og sæt til side.

3
Færdig

Og

Pisk fløden lettere tyk sammen med peberroden.

4
Færdig

Og

Skræl pastinakken, og skær den i papirtynde skiver på et mandolinjern.

5
Færdig

Og

Varm godt med olie op i en tykbundet gryde, og fritér pastinakstykkerne hurtigt, så de bliver sprøde som chips. Drys dem med rigeligt groft salt.

6
Færdig

Og

Byg madderne op ved først at lægge et stykke salat på hver mad, dernæst rødbedetataren og til sidst et dryp af peberrodsfløden ovenpå.

7
Færdig

Til sidst

Server straks med æggeblommen i en halv skal.

previous
Varmrøget laks med blomkålspuré og syltet broccoli
next
Kartofler med rygeost, radiser og karse

Add Your Comment