# × luk
  • Home
  • Efterår
  • Ravioli med ricotta, græskar og smørstegt salvie
0 0
Ravioli med ricotta, græskar og smørstegt salvie

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

½ græskar, fx hokkaido eller butternut
Olivenolie
1 lille løg
1 fed hvidløg
Olie eller smør til stegning
125 g ricotta
1 æg
200 g smør
1 bundt salvie
2 spsk pinjekerner
Lidt pecorino, revet eller i flager
Salt, peber
Pastadej
500 g Typo 00-mel
Et nip salt
4 æggeblommer
4 æg
2 spsk olivenolie
1-2 spsk vand

Ravioli med ricotta, græskar og smørstegt salvie

Af: Nadia Mathiasen fra bogen 'Flere kødfrie dage' / Foto: Chris Tonnesen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Start med at halvere græskarret, og fjern indmaden med en ske. Dryp med olivenolie, og steg græskarret mørt i ovnen ved 200 grader i cirka 45 minutter. Afkøl, og skrab nu græskarkødet ud med en ske. Du skal bruge cirka 250 gram. Kassér skrællen.

2
Færdig

Derefter

Pil og hak løg og hvidløg, og sauter begge dele i olie eller smør i en lille gryde, til løgene er klare. Kom dem i en skål, og bland med det bløde græskarkød, ricotta, salt og peber.

3
Færdig

Og

Drys nu lidt mel på bordet, og læg et lag udrullet pastadej på det. Fordel en spiseskefuld fyld rundt omkring på dejen, så der er god plads imellem. Pensl med lidt pisket æg rundt omkring fyldet, og læg så endnu et lag pasta på. Tryk dejen ned omkring fyldet. Gerne med en lille rund udstikker eller et shotglas for at få en pæn form, eller skær dem ud i firkanter med en kniv eller en kage- eller raviolispore.

4
Færdig

Og

Brun smørret i en gryde, og tilsæt salvie. Tag gryden af varmen.

5
Færdig

Til sidst

Kog raviolierne i cirka 3 minutter i rigelige mængder saltet vand, dryp af, og server med den brunede smørsauce med salvie. Drys med ristede pinjekerner og pecorino ved servering.

Tip: Kom raviolifyldet i en sprøjtepose. Det gør det nemmere at fordele det på pastaen.

previous
Helstegt blomkål med brunet smørsauce med soja, ingefær og chili
next
Brændende kærlighed med karamelliserede løg og rodfrugter

Add Your Comment