# × luk
Rå laks, brombær, salat og hasselnødder

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

400 g laks
4 små rødbeder
1 bakke brombær
1 potte lollo rosso
3 spsk hasselnødolie
2 spsk hindbæreddike
1 håndfuld hasselnødder
1 citron
Salt

Rå laks, brombær, salat og hasselnødder

Af: Marcus Lund Sandemann / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Lav en 4% saltlage, læg laksen i, og lad den trække nogle timer på køl. Tag fisken op af lagen, og fjern skindet. Skær i skiver, og sæt tilbage på køl.

2
Færdig

Derefter

Rist hasselnødderne let, og hak dem groft. Skyl salaten, og pluk den ud i små stykker. Skær rødbederne helt tyndt på mandolinjern, og læg dem i isvand.

3
Færdig

Til sidst

Pisk en vinaigrette af hindbæreddiken og hasselnødolien. Marinér salaten,
rødbedeskiverne og brombærrene i vinaigretten. Tag laksen, og smør lidt vinaigrette ud over. Salt laksen igen, og arranger brombær, salat, rødbeder og hasselnødder hen over.

previous
Brombærclafoutis med creme fraiche og pistacienødder
next
Syltet kål, kylling, urter og kartofler

Add Your Comment