# × luk
0 0
Ouef en cocotte med svampe og timian

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

100 g svampe
1 finthakket løg
1 fed finthakket hvidløg
2 kviste timian
1 dl vand
40 g smør til stegning
100 g frisk spinat
4 store æg
2-3 tsk trøffelolie

Ouef en cocotte med svampe og timian

Af: Sara Hoffgaard

Sådan gør du

Jeg har længe villet prøve at lave oeuf en cocotte, som er “æg i en skål”. Du kan enten bruge en cocotte eller bruge en skål, der kan tåle at komme i ovnen. Hvis du kan få fingrene i noget trøffelolie, kan det virkelig anbefales at toppe retten med det, for det giver en rigtig god smag.

Svampene til den her opskrift er leveret af Beyond Coffee.

Kærlig hilsen
Sara Hoffgaard

Se mere på bloggen hoffgaards.dk.


1
Færdig

Først

Start med at tænde ovnen på 200 grader. Rens svampene.

2
Færdig

Derefter

Sautér svampe, løg og rosmarin på en varm pande i smør, indtil svampene er gyldne. Tilsæt vand og lad det koge næsten helt væk. Smag til med salt og peber.

3
Færdig

Og

Tilsæt spinat på panden og rør rundt 1-2 minutter. Fordel fyldet i fire skåle og tilsæt et æg i hver skål.

4
Færdig

Til sidst

Bag skålene i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 grader, mens du holder godt øje med æggene. Dryp til sidst med trøffelolie.

previous
Vegetarisk græskarlasagne med fennikel, æble og dild
next
Kålshot med æble, appelsin og ingefær

Add Your Comment