# × luk
0 0
Nigiri med rødfisk og sukkerærter

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

80 ml sushiris
120 ml vand
1½ spsk riseddike
100 g frisk rødfisk
1 spsk japansk peberrod (wasabipulver)
Syltet ingefær
Topping
2 sukkerærtebælge

Nigiri med rødfisk og sukkerærter

Af: Zoë Escher / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog risene som anvist på pakken, og bland dem forsigtigt med riseddiken. Herefter breder du risene ud, så de dækker bunden af et fad i et jævnt lag. Når risene er afkølet, er de klar til brug.

2
Færdig

Derefter

Rødfisken skæres i tynde skiver på cirka ½ centimeter i bredden.

3
Færdig

Og

18 sukkerærter pilles ud af bælgene og halveres.

4
Færdig

Og

Overflødig væske klemmes ud af ingefæren, og den japanske peberrod blandes med lidt vand, til det får en fast konsistens.

5
Færdig

Og

Dyp fingrene i en skål med vand, så risen ikke hænger fast. Herefter tager du en lille klump ris og former til en lille aflang risbolle. Kom lidt wasabi på undersiden af fisken, og læg fisken hen over risbollen, så det bliver til en nigiri.

6
Færdig

Og

Til sidst placerer du rødfisk og sukkerærterne forsigtig på nigirien.

7
Færdig

Til sidst

Tallerkenen pyntes med ingefær og japansk peberrod. Servér med soja.

previous
Nigiri med helleflynder, forårsløg og stenbiderrogn
next
Kaburimaki med helleflynder, rødfisk og torsk

Add Your Comment