# × luk
0 0
Misosuppe, kartofler, kål og edamamebønner

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 l vand
4 spsk brun misopasta
1 lille spidskål
½ dl svampesoja
½ dl ponzu
500 g nye, små, danske kartofler
1 pose edamamebønner
1 citron
Salt og peber
1 bdt. koriander

Misosuppe, kartofler, kål og edamamebønner

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Fyld en gryde op med vand, og bring det i kog. Så snart vandet koger, rører du misopastaen ud i vandet. Pisk godt igennem, så du undgår klumper. Lad suppen stå og simre 30 minutters tid.

2
Færdig

Derefter

Imens koger du kartoflerne i godt saltet vand. Skru ned, så det bare småkoger. Efter 5 minutter slukker du for gryden, og kartoflerne trækker færdig.

3
Færdig

Og

Når suppen har simret en halv times tid, smager du den til med ponzu, svampesoja, salt, peber og citronsaft. Snit nu spidskålen helt fint, og opbevar den på køl. Skyl korianderen, og hold også den på køl. Tag edamamebønnerne ud af bælgene, og giv dem citronsaft og salt.

4
Færdig

Til sidst

Kartoflerne skærer du ud i kvarte og vender dem med edamamebønnerne. Marinér med svampesoja, salt og peber. Læg det med kålen i en skål, og hæld suppen over. Pynt til sidst med frisk koriander, lidt peber og citronsaft.

previous
Nye tomater, sommerbuk og palmekål
next
Grillet sommergrønt med frisk mynte og gedefeta

Add Your Comment