# × luk
  • Home
  • Grønt
  • Minestrone med sorte bønner og rødbeder
0 0
Minestrone med sorte bønner og rødbeder

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 små finthakket løg
2-3 fed finthakkede hvidløg
2 gulerødder
2 porrer
3 små rødbeder
1 dåse sorte bønner
2 dl rødvin
4 dl grøntsagsbouillon
1 dåse flåede tomater
1 laurbærblad
Naanbrød

Minestrone med sorte bønner og rødbeder

Af: Sara Hoffgaard

Kunne du tænke dig at spise lidt grønnere og skære ned på dit ugentlige kødforbrug? Hver mandag holder vi ’kødfri mandag’ på Copenhagen Food. Vores vegetariske skribent Sara Hoffgaard vil uge efter uge dele en ny opskrift, der inspirerer dig til at skrue ned for kødet og op for grøntsagerne. Vi lover, at det bliver både nemt og smagfuldt.

Sådan gør du

Ligesom halvdelen af Danmark har jeg ligget syg med influenza og derfor ingen appetit haft. Det har gjort, at jeg nærmest har grøntsagsabstinenser nu! Derfor lavede jeg den her minestrone fyldt med grøntsager, som også er dejlig varm for halsen. Jeg satser på, at alle de gode grøntsager skal give mig til sidste skub til at blive rask.

Kærlig hilsen
Sara Hoffgaard

Se mere på bloggen hoffgaards.dk.

 

1
Færdig

Først

Skær gulerødder, porrer og rødbeder i mundrette bider.

2
Færdig

Derefter

Sauter løg og alle grøntsagerne i olie i en gryde i 5-10 minutter.

3
Færdig

Til sidst

Tilsæt bønner, rødvin, grøntsagsbouillon, flåede tomater og laurbærblad. Lad det simre i 15-20 minutter. Retten er færdig, når grøntsagerne er møre, men stadig har bid.

previous
Chili sin carne med sød kartoffel og hestebønner
next
Små kartofler med stenbiderrogn og syrnet fløde

Add Your Comment