# × luk
  • Home
  • Dansk
  • Mandelcreme, grønkål, rosenkål og soja
0 0
Mandelcreme, grønkål, rosenkål og soja

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

200 g spanske mandler
3 spsk smør
2 dl vand
1 dl fløde
1 citron
1 pose grønkål
100 g spanske mandler, smuttede
4 spsk svampesoja
Salt
Peber

Mandelcreme, grønkål, rosenkål og soja

Af: Marcus Lund / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Rist de spanske mandler i 1 spiseskefuld smør ved lav varme. Når de er let brune, tilsætter du vand. Lad mandlerne simre i cirka 10 minutter. Tilsæt fløde, og lad det simre et par minutter mere. Blend det hele, og smag til med salt, peber og citronsaft.

2
Færdig

Derefter

Varm en sauterpande op med vand og resten af smørret. Når det er varmt, tilsætter du grønkål og damper kålen under låg i cirka 1 minut. Når den har fået lidt varme, damper du den færdig uden låg. Når den er blevet mørk, tilsætter du sojaen, og glaserer kålen i den. Tag kålen op af panden, og lad den dryppe lidt af. Skru varmen helt op, og steg hurtigt rosenkålen som blade på panden. De skal blot have lidt farve.

3
Færdig

Til sidst

Anret mandelpuréen i en dyb tallerken, læg kålen over, og hæld også soja/dampe-lagen over. Hak lidt mandler og drys over. Spis, mens det er varmt.

previous
Nakkefilet med græskar, grønkål og kartoffelmos
next
Croque madame

Add Your Comment