# × luk
0 0
Lammeculotte med asparges og gremolata

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 lammeculotter
1 bdt. asparges
1 potte persille
Skræl fra 1 citron
1 lille fed hvidløg
Et lille stykke parmesan

Lammeculotte med asparges og gremolata

Af: Torben Klitbo og Charlie Frederichsen / Foto: John Bendtsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Brun culotterne godt af på alle sider, og kom dem i ovnen på 150 grader i 15 minutter. Lad kødet hvile i 10 minutter, før du skærer det ud.

2
Færdig

Derefter

I mellemtiden hakker du persillen fint og blander den med hvidløg og citronskal. Bagefter griller du aspargesene et halvt minut på hver side.

3
Færdig

Til sidst

Anret kødet på tallerkenen, læg asparges ovenpå, drys med persilleblandingen (gremolataen), og riv parmesanen over.

previous
Thaisuppe med kylling og kål
next
Honningpomelo med honningristede nødder og mascarponecreme

Add Your Comment