# × luk
Kyllingeskind i mælkechokolade

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Kyllingeskind
75 g kyllingeskind
Florsukker
Mælkechokolade
1200 g mælkechokolade Alunga fra Cacao Barry - knapper eller finthakket
210 g Mycryo-kakaosmør
Fleur de sel
Hele anisfrø
Korn til serveringen

Kyllingeskind i mælkechokolade

Af: Torsten Vildgaard / Foto: Thomas Hergaard

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skrab kyllingeskindene for overflødigt fedt, og skær de sider af, der måtte være for tykke. Placér skindene udstrakt på bageplader dækket med bagepapir, og drys et tyndt lag af florsukker på skindene ved hjælp af en si.

2
Færdig

Derefter

Placér så et stykke bagepapir oven på skindene og herpå endnu en bageplade for at have skindene under pres. Bag i ovnen ved 160 grader i 45 minutter. Lad dem derefter køle af.

3
Færdig

Og

Placér kakaosmørret og 800 gram mælkechokolade i en vakuumpose, og vakuumér tæt. Placér vakuumposen i endnu en vakuumpose, og vakuumér tæt igen. Læg posen i vandbad ved 45 grader natten over.

4
Færdig

Og

Hak de resterende 400 gram chokolade helt fint, og læg i en lun plasticskål. Hæl den 45 grader lune chokolade/mycryoblanding over, og rør det jævnt. Køl ned til 28 grader ved omrøring hvert femte minut.
Varm op til 31-33 grader. Chokoladen må på intet tidspunkt overstige 34 grader.

5
Færdig

Og

Dyp kyllingeskindene i chokoladen med en lille pincet. Læg herefter skindene på et stykke bagepapir, så al overflødig chokolade kan dryppe af. Læg med det samme de overtrukne skind over på en silikonemåtte. Drys en anelse fleur de sel og anis på toppen.

6
Færdig

Og

Afkøl skindene i køleskabet nogle timer, og opbevar dem herefter i lukkede bøtter med et stykke bagepapir mellem hvert lag af skind. Servér kyllingeskindene i en skål fyldt med korn.

previous
Jordbærsorbet i rødt
next
Lam i spinat, daal, ris og raita

Add Your Comment