# × luk
  • Home
  • Dansk
  • Karamelliseret, hvid chokolade med rabarber
0 0
Karamelliseret, hvid chokolade med rabarber

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 stilke rabarber
Panna cottaen
200 g hvid chokolade (Zephyr fra Caco Barry)
300 g fløde
15 g sukker
2 ark gelantine
Topping
200 g karameliseret, hvid chokolade (Zephyr fra Caco Barry)
300 g fløde
15 g sukker
2 ark gelantine

Karamelliseret, hvid chokolade med rabarber

Af: Klaus Albert Mayr

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Du starter med at lave panna cottaen. Tag din hvide chokolade, og kom den i en pose, klem alt luft ud, og sous vide den ved 70 grader i 24 timer. Herefter har du din karamelliserede, hvide chokolade.

2
Færdig

Derefter

Smelt nu fløde, sukker og den karamelliserede chokolade sammen, og tilsæt til sidst gelatinen. Det skal alt sammen foregå under rolig opvarmning i en gryde.

3
Færdig

Og

Lad det køle af i små skåle i køleskabet.

4
Færdig

Og

Nu laver du fuldstændig det samme til din topping, men kommer det i en sifonflaske i stedet. Herefter kan du ”skyde” det ud og brække det op i mindre stykker.

5
Færdig

Og

Skær dine rabarber ud, og pocher dem med én del vand, én del sukker og én del rabarberjuice.

6
Færdig

Og

Tag nu 200 g af den juice, der er tilbage, efter at du har pocheret rabarberne. Smelt et ark gelatine i juicen. Nu har du den gelé, der skal på toppen af den karamelliserede chokolade.

7
Færdig

Til sidst

Anret som vist på billedet.

previous
Pizza bianca med gekoost, lokeost, kartofler og ramsløg
next
Vandmelon-avocadotoast med jordbær og balsamico

Add Your Comment