# × luk
  • Home
  • Dansk
  • Kalvetatar med stenbiderrogn, agurk, urter og kyllingeskind
0 0
Kalvetatar med stenbiderrogn, agurk, urter og kyllingeskind

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

600 g kalveinderlår
200 g stenbiderrogn
½ agurk
200 g kyllingeskind
½ potte kørvel
1 skalotteløg i ringe
100 g rød skovsyre
Olivenolie
Salt og peber
Mayonnaise
½ bundt estragon
3 dl vindruekerneolie
1 cl hvidvinseddike
1 tsk. dijonsennep
½ dl pasteuriseret æggeblomme
Salt

Nutritional information

Kalvetatar med stenbiderrogn, agurk, urter og kyllingeskind

Af: Charlie Holm Frederichsen / Foto: Wichmann+bendtsen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Mayo: Varm olien op til 70 grader, kom estragonen i en blender og blend den sammen med den varme olie. Sigt estragonolien igennem et kaffefilter og lad den køle ned.

2
Færdig

Derefter

Kom blommer, sennep og eddike i en skål og pisk blandingen sammen, bliv ved med at piske og tilsæt langsomt estragonolien. Smag til med salt til sidst. Fyld mayonnaisen i en sprøjtepose, hvis du har mulighed for det.

3
Færdig

Og

Skær nu kalveinderlåret i små tern og vend dem med lidt olivenolie, salt og peber. Kom kyllingeskindet på en bageplade og bag dem ved 160 grader i ca. 20 minutter - til skindet er dejligt gyldent.

4
Færdig

Til sidst

Skræl agurken og skær den i pæne tern. Fordel herefter kødet på tallerkener og pynt med rogn, urter, agurk, mayonnaise og kyllingeskind.

previous
Røget stenbider med marv, porre og syltede løg
next
Saltvaffel med stenbiderrogn og urter

Add Your Comment