# × luk
  • Home
  • Fisk og skaldyr
  • Kaffesyltet laks med krydderier, julesalat, sennepssauce og peberrodsmayonnaise
0 0
Kaffesyltet laks med krydderier, julesalat, sennepssauce og peberrodsmayonnaise

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

100 g laks
1 spsk blandede krydderier (anis, peber, allehånde, fennikelfrø)
½ spsk salt
1 Nespresso "shot" (Livanto)
1 spsk honning
2 spsk dijonsennep
1 spsk brun farin
Saft fra en citron
1 tsk dild
1 tsk revet peberrod
1 blad julesalat
Jomfruolivenolie
Salt og peber
Friske krydderurter
Skal fra ½ citron

Kaffesyltet laks med krydderier, julesalat, sennepssauce og peberrodsmayonnaise

Af: Per Thøstesen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Start med at marinere laksen et døgn i de blandede krydderier og salt.

2
Færdig

Derefter

Tilsæt kaffen til laksen sammen med honningen, og lad det marinere igen i et døgn, inden du skærer fisken i tynde stykker.

3
Færdig

Og

Når du skal lave din sennepssauce, blander du sennep, brun farin, citronsaft og dild. Lad den stå i køleskabet et døgn, inden du skal bruge den.

4
Færdig

Og

Når du skal lave din peberrodsmayonnaise, blander du peberrod, mayonnaise og citronsaft. Lad også den stå i køleskabet et døgn.

5
Færdig

Til sidst

Anret som vist på billedet med julesalat, friske krydderurter, citronskal, lidt mayonnaise og lidt sennepssauce.

previous
Marokkansk lammegryde
next
Glaseret rødbede, kirsebær, blomme og hasselnød

Add Your Comment