# × luk
0 0
Jordskok- og svampe-crumble

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

10-12 jordskokker
1 fed hvidløg
1/2 l fløde
1 stor håndfuld revet parmesan
Brødkrummer af to skiver tørt brød
300 g østershatte
Friske timianblade
1 spsk olivenolie
Salt og peber

Jordskok- og svampe-crumble

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Skyl og skræl jordskokkerne grundigt.

2
Færdig

Derefter

Børst eventuelt jord af svampene, og riv dem i mindre stykker.

3
Færdig

Og

Pres hvidløget, og rør det sammen med timianblade, salt, peber, parmesan og fløde i en skål.

4
Færdig

Og

Fordel svampe og jordskokker i et ildfast fad og hæld blandingen over.

5
Færdig

Til sidst

Læg til sidst brødkrummer og det sidste parmesan på toppen. Dryp med olie, og bag fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 30-40 minutter.

previous
Kalvetunge med ansjosmayo, stegt hjertesalat og æblesauce
next
Bagt knoldselleri med gedeost, timian og akaciehonning

Add Your Comment