# × luk
0 0
Jordbærsorbet i rødt

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Sorbet
500 g jordbær
100 g rørsukker
Granité
200 g jordbær
25 g rørsukker
Pynt
Hybenroseblade

Jordbærsorbet i rødt

Af: Christoffer Sørensen / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Når du skal lave din jordbærsorbet, blender du jordbær og sukker og sigter pulpen gennem en finmasket trådsi. Kør sorbeten i en ismaskine. Hvis du ikke har en ismaskine, fryser du sorbeten i fryseren.

2
Færdig

Derefter

Når du skal lave din granité, blender du jordbær og rørsukker og vand, til det får en flydende konsistens. Herefter fryser du massen. Lige inden anretningen skraber du flager af den frosne granité med en ske.

3
Færdig

Til sidst

Anret en kugle jordbærsorbet med et par skefulde granité tilfældigt strøet over. Pynt med hybenroseblade.

previous
Hakket jordbær med ribs, vaniljegræsolie og sorbet på grønne jordbær
next
Kyllingeskind i mælkechokolade

Add Your Comment