# × luk
0 0
Jomfruhummere og løgpapir med chokolade

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Jomfruhummer
4 stk. store jomfruhummere
8 stk. perleløg
Skovsyre
Spiseligt papir
1,5 dl hønsefond
3 g agar agar
1 knivspids hvid farve
0,5 dl løgpuré
Østerssauce
2 østers
2 æggeblommer
0,5 dl hvidvin
1 dl klaret smør

Jomfruhummere og løgpapir med chokolade

Af: Wassim Hallal / Foto: Thomas Hergaard

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Pil jomfruhummerne, og sæt dem på køl. Blanchér perleløgene, og sæt dem på køl. Når løgene er kolde, piller du dem og halverer dem. Skil løglamellerne fra hinanden. Skyl skovsyren for eventuel jord, og sæt den på køl.

2
Færdig

Derefter

Til det spiselige papir koger du hønsefond, agar agar, den hvide farve og løgpuréen op til kogepunktet. Derefter kommer du lagen i en lille, firkantet beholder og stiller den på køl. Når den har sat sig, skal den skæres i 4 tynde skiver og bages i en ovn ved 100 grader i cirka 2 timer, til den er sprød.

3
Færdig

Og

Østerssaucen starter du ved at åbne de 2 østers. Derefter koges hvidvinen ned til det halve. Når dette er sket, køles vinen ned til omkring 30 grader. Herefter pisker du østers og østerssaften ned i lagen sammen med æggeblommerne. Massen piskes til en luftig skum, og smørret piskes i lidt efter lidt. Det hele smages til med lidt salt. Lagen må ikke komme over 60 grader.

4
Færdig

Til sidst

Steg hummeren 1 minut på hver side, og anret som på billedet.

previous
Dobbeltfermenteret kamillekombucha
next
Varm chokolade med dyr af skumfiduser

Add Your Comment