# × luk
  • Home
  • Frugt
  • Hjemmelavet yoghurt med pistacienødder og bær
0 0
Hjemmelavet yoghurt med pistacienødder og bær

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 l sødmælk
5 dl yoghurt naturel
Masser af blandede, friske sommerbær
Hakkede, afskallede pistacienødder

Hjemmelavet yoghurt med pistacienødder og bær

Af: Mads Persson / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Varm mælken op i en tykbundet gryde til lige før kogepunktet. Sluk for blusset, og lad den køle ned, til den er lige akkurat fingervarm – det vil sige cirka 30 grader.

2
Færdig

Derefter

Pisk yoghurten i mælken, dæk gryden til, og lad den stå ved stuetemperatur i 6 timer.

3
Færdig

Og

Efter 6 timer har yoghurtkulturen omdannet sukkerstofferne i mælken til en tyk yoghurt, som smager meget bedre end den købte.

4
Færdig

Og

Stil den på køl. Nu kan den holde sig i cirka 5 dage.

5
Færdig

Til sidst

Servér den med pistacienødder og masser af friske bær ovenpå.

previous
Grillede vafler med sauteret spinat, spejlæg, rosmarin og sprød serranoskinke
next
Quinoapandekager med granatæble, lime og kokoscreme

Add Your Comment