# × luk
  • Home
  • Dansk
  • Hirsegrød, hyldeblomst, vanilje og grønne jordbær
0 0
Hirsegrød, hyldeblomst, vanilje og grønne jordbær

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

Marinerede jordbær
250 g grønne jordbær
2 spsk sukker
1 vaniljestang
Hirsegrød
4 spsk hirsemel
½ l fløde
3 dl mælk
1 spsk rørsukker
Friske hyldebærblomster
1 vaniljestang
Pynt
Lakridsagtige urter som estragon, kørvel eller fennikeltop

Hirsegrød, hyldeblomst, vanilje og grønne jordbær

Af: Christoffer Sørensen / Foto: Sarah Coghill

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Marinér jordbærrene i sukkeret og vaniljen natten over.

2
Færdig

Derefter

Skrab kornene fra vaniljestangen ud, og bland begge dele med de øvrige ingredienser til hirsegrøden. Bring det i kog, og lad grøden simre lige så stille til konsistensen er rigtig.

3
Færdig

Til sidst

Skær de marinerede, grønne jordbær i kvarte, og anret dem i bunden af en dyb tallerken. Tilsæt et par skefulde hirsegrød, og pynt med lakridsagtige urter som estragon, kørvel og fennikeltop.

previous
Lammecuvetter i dild og rejer
next
Rygeost, torsk, dild og agurk

Add Your Comment